Lopetada raseduse tabletid

Konkreetse arvu inimeste puhul, eriti noorte naiste puhul, on kulude juhtimine kõige keerulisem väljakutse, millega nad silmitsi seisavad. See on tegelikult kõrge - me saame meie põhitoetuse korteris, mis nõuab astronoomiliselt kõrget. Kuid pärast mõnda (mõnikord isegi pärast teatud kauplusest lahkumist moodustatakse see, et kuu eesmärk oli tegelikult vähe raha, et tegelikult ei saa me pärast arve tasumist endale midagi endale lubada. Ma arvan, et minu näide on väga suur, kuid ma nõustun sellega - pärast esimest makset olin selles vormis. Ja ma olen juba õppinud, milline on efektiivne kulude juhtimine. Millised on minu nõuanded?

Kirjutage oma valikud.Pole saladust - maailmas on tähtsamad ja tähtsamad asjad. Talveks on oluline osta soe kampsun, kuid olulisem on suitsetamise eest tasuda. Õhtul õhtusöögiks on oluline minna koos kolleegidega, kuid on olulisem, et hommikuti hommikust külmkapis hommikusööki. Juhtumeid on võimalik määramata aja jooksul korrutada ja viimased mõistavad, millised on teie tulude haldamise prioriteedid. Hea süsteem kirjeldab saiti, mis peame kuu jooksul peame raha kulutama, arvutama uuesti, kui palju me peame kaotama toitmise ja transpordi puhul ning määrama summa, mida me tahame vihmane päevale panna.Säästke.Loomulikult, nagu seda tehti varem, on eriti oluline luua mõni täiendav kapital. Alguses ei pea elama suuri summasid, vaid kogemustest Ma tean, et ajal, mil ma teen täiendavaid kokkuhoiuid, ja pärast kuu hindade ja ülemääraste hüvedega, läksin mulle midagi, seal on mõned juhuslikud olukorrad, mis seda vajavad lisaraha. Ja siis me võtame nutma, hammeldades hambaid ja lubame, et ma ei tee kunagi viimast, et leida ennast ilma rahata.

Aga kui meil oleks rohkem raha, siis me ei tea, millal seda investeerida? Sellisel juhul on vaja pöörata tähelepanu börsile, sirvida pankade positsioonide pakkumisi või turundajat, kes ütleb meile, kuhu sularaha kõige paremini paigutada.