Laboriseadmed ja seadmed

Ma külastan tihti oma naist. Ta töötab Gdañski Ülikooli keemiainstituudis, kus tal on õpilastega koht, ta töötab ka laboris. Mõnikord räägib ta mulle mööblitest, mida ta loob - kuigi ma ei suuda kõike aru saada, ei arva ma kõige rangemal tasemel, et ta on valinud selle oma karjääri.

Laboriseadmetel on väga delikaatne ja hea probleem. Kirjutades paar sõna kaasaegse keemialabori varustuse kohta, olen kindel, et ma elan naisele, kes on keemiaülesandest täiesti teadlik, kuid ma võin selle vastu võtta.Tänane keemiline laboratoorium ilmselt ei tee sama, mis nende tööde illustratsioonides, mida mäletan tähtsate algkoolide rühmadest. Näiteks puuduvad meeskonnas laboratoorsed mikroskoobid, mis on iga laboratooriumi põhiseadmed. Kõige tavalisem seade on - kuidas muidu oleks see arvuti. on olemas ka külmikud, ventilatsiooniruumid, kraanikaussid, mitmesugused mahutid ja mõned masinad, mille jaoks võistleja ei oleks võimeline eraldama, milleks nad on - proovivõtjad, vedel- ja gaasimassispektromeetrid ning viimased kompositsioonianalüüsi masinad perioodil keemiline aine, milliseid nimesid ma ei mäletanud.Loomulikult kasutatakse teaduses veel laboratoorsete mikroskoopide kasutamist, rohkem võib leida meditsiiniülikooli või bioloogia osakonnast, mis lisaks, kui mu sõbranna oma töö lõpetab, võib ta meid külastada. muuhulgas imetleda bioloogide kasutatavaid laboriseadmeid. Pean tunnistama, et ta teeb palju enamat kui keemiliselt - selleks, et luua sci-fi filmide komplekt, küsiksin ilmselt sellest osakonnast mõned seadmed. Bioloogia osakonnal on huvitav huvi eksootiliste eksemplaride, tohutu akvaariumi ja formiaari vastu, kus saate vaadata sipelgade käitumist tunde.